Tulosta

Koulutussihteeri

Koulutussihteeri avoin työpaikka

Koulutussihteeri Turkuun – Intoo Koulutukseen


Etsimme apukäsiä koulutusten ja osallistujien organisointiin. Tarjoamme töitä neljä päivää viikossa, maanantaista torstaihin, yhteensä 30 tuntia viikossa.

Sinä?
Toivomme, että pystyt pitämään rönsyävät ja sekalaiset asiat näpeissäsi, eli olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Pystyt hyppäämään asiasta toiseen, etkä stressaannu monista samanaikaisista tehtävistä. Sinulla on iloinen puhelinääni ja uskallat puhua puhelimessa asiakkaidemme kanssa. Puhelinkeskustelut on pääasiassa opinto-ohjausta, tavoitteena on ohjata oikeat asiakkaat heille sopiviin koulutuksiin. Tärkeää on oikea asenne, sillä me Intoo Koulutuksessa teemme työtä hyvällä energialla ja iloisella mielellä.
 
Olet jatkuvasti vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja se on yrityksemme tärkeimpiä työtehtäviä, koska kaikki työmme tähtää aina asiakkaan erinomaiseen palvelemiseen.

Mitä?
Organisoit koulutuksia, tallenteita, viestejä, kalentereita, osallistujia, todistuksia ja monia muita käytännön asioita. Tehtäviisi kuuluu myös paljon puhelimessa puhumista, eli haastattelet koulutuksiin hakeutuvia asiakkaitamme ja ohjaat heitä eteenpäin koulutuksiin.

Tärkeää on hyvät tietotekniset valmiudet, sillä joudut käyttämään työssäsi jatkuvasti erilaisia järjestelmiä tai ohjelmistoja, johon esimerkiksi syötät tietoja tai ylläpidät sisältöjä.

Pienessä työyhteisössämme tarvittaessa osallistut meidän kaikkien auttamiseen, etkä nyrpistä nenääsi sekalaisten työtehtävien edessä.


Koulutussihteeri avoin työpaikka

Missä?
Viihtyisät toimitilamme ovat Turussa Pitkämäentiellä Tietotaitotalossa, jossa meillä on jo pöytä valmiina sinulle. Työskentelemme toimistolla Turussa, jossa häärii myös toimistokoira Roope.

Miten?
Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi + CV sähköpostiin koulutus@intoo.fi.
Hakemukset viimeistään 17.12.2023.
Kerro hakemuksessa itsestäsi ja minkä vuoksi juuri sinä olisit meille sopiva koulutussihteeri.
Tiedustelut työtehtävästä: Sari Jokinen, puh. 040 595 4464 tai koulutus@intoo.fi.

Tehtävänimike: koulutussihteeri
Työsuhde: vakituinen, koeaika 6 kk.
Työaika: 30 tuntia viikossa, liukuva työaika maanantaista – torstaihin.
Luontaisedut: palkan lisäksi saat lounasedun (lounassetelit) sekä puhelimen (puhelinedun).
Työ alkaa: sopimuksen mukaan, tammi-helmikuussa 2024.


Koulutussihteeri avoin työpaikka

Intoo Koulutus & Digitoimisto on valtakunnallisesti toimiva, yksityinen koulutusyritys ja digimainostoimisto. Asiakkaamme ovat pääasiassa pienyrityksiä, joita autamme kehittämään omaa toimintaansa ja osaamistaan.

Toteutamme tutkintoon johtavaa koulutusta, mm. Yrittäjyyden ammattitutkintoa, Liiketoiminnan ammattitutkintoa ja Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa useiden eri yhteistyökumppaneidemme kanssa. Koulutussisältömme painottuu digimarkkinointiin, verkkokauppaan, myyntiin, taloushallintoon, yrittäjyyteen ja liiketoiminnan eri osa-alueisiin.

Digitoimistopalvelumme keskittyy kotisivuihin, verkkokauppoihin sekä digimarkkinointiin.

Intoo on perustettu vuonna 2015 ja koulutusohjelmiimme on osallistunut yli 2500 yrittäjää. Verkkokursseillamme tai webinaareissamme on opiskellut yli 4000 osallistujaa. Intoo Koulutus & Digitoimisto työllistää neljä henkilöä kokopäivätoimisesti sekä eri koulutusohjelmissa 15 asiantuntijakouluttajaa.